Trgovina
Vaša košarica

Center zdravja

28 Aug Zdravila brez recepta
MartiS 1 1355
Zdravila brez receptaSvetovna zdravstvena organizacija (WHO) opredeljuje zdravila za samozdravljenje kot farmacevtske izdelke, ki se izdelujejo z namenom, da jih uporabniki uporabljajo na lastno odgovornost. Omejeno je na pomoč, preprečevanje in zdravljenje simptomov in zdravstvenih težav, ki n..
28 Aug Ustrezna nega za revmatizem, zlome, nategnjene mišice,...?
MartiS 0 773
Ustrezna nega za revmatizem, zlome, nategnjene mišice,...?Akutni in kronični revmatizem, ishias, putika, otekline, preležanine, zlomi, zvini, izpahi, nategnjene mišice, psoriaza prav tako potrebujejo ustrezno nego za katero je primerna kombinacija ABSOR mazila ter Prehranskega dopolnila ŠKRLATN..
28 Aug Kaj se dogaja z otrokom in mamo v 3. trimesečju?
MartiS 0 2431
Kaj se dogaja z otrokom in mamo v 3. trimesečju?Pred nosečnico je še zadnje trimesečje, ki postaja iz dneva v dan bolj naporno, saj se maternica vse bolj veča in zaradi tega pritiska na notranje organe. Malo je prostora za zrak, zato se hitro zadiha, malo pa je tudi prostora za hrano, zato je ..
28 Aug Kaj je celiakija?
MartiS 0 1009
Kaj je celiakija?Celiakija je kronična bolezen tankega črevesa, ki se razvije zaradi preobčutljivosti na gluten oziroma na njegov izvleček gliadin.Kaj je gluten? Gluten ali lepek je osnovna beljakovina zrna pšenice, podobne proteine pa najdemo tudi v zrnju ječmena, rži in verjetno tudi ovs..
28 Aug Gripa - Preventivni ukrepi
MartiS 0 887
Preventivni ukrepi pred gripoOkužba z novim virusom gripe se širi kapljično s kašljanjem ali kihanjem prek neposrednega ali s posrednega stika z respiratornimi izločki okužene osebe. Z doslednim izvajanjem navedenih preventivnih ukrepov lahko možnost okužbe precej zmanjšamo.Preventivni ukrep..
28 Aug Ali kapsula za zmanjšanje telesne mase pomaga pri hujšanju?
MartiS 0 1160
Ali kapsula za zmanjšanje telesne mase pomaga pri hujšanju?Kapsule za zmanjšanje telesne mase ne vsebujejo čudežne vsebine za izgubljanje maščobe, zato vam predstavljamo nekaj različnih kapsul ki vam lahko pomagajo pri hujšanju.Hitozan (60 kapsul) - prekomerna teža in holesterolHitozan j..
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)