Trgovina
Vaša košarica

Politika zasebnosti

Obvestilo o varovanju osebnih podatkov

 

Vaša zasebnost nam veliko pomeni. Zato skrbno varujemo vse osebne podatke, ki jih delite z nami in vedno jasno povemo, na kakšen način obdelujemo vaše osebne podatke.

Podjetje Martis d.o.o. zbira in uporablja osebne podatke, ki nam jih posredujete. Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil, komunikacijo s kupcem ter, če se kupec tako odloči, za pošiljanje obvestil in ponudb.Imate pravico, da se od novic in obvestil oziroma vabil na dogodke kadarkoli odjavite.

Osebne podatke bomo obdelovali tako dolgo, dokler ne bomo prejeli vaše zahteve za odjavo.

Upoštevaje določbe veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov zagotovljene naslednje pravice: pravico do dostopa do podatkov, pravico do izbrisa, pravico do popravka, pravico do omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti in pravico do pritožbe nadzornemu organu.

Podjetje Martis d.o.o. se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih bo uporabilo za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ.

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh. 

Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite?

Poročilo o vaših osebnih podatkih lahko pridobite na povezavi GDPR poročilo. Sledite korakom za pridobitev poročila in navodiom za popravek ali popolno odstranitev vaših podatkov. Kako lahko urejate vaše osebne podatke ali jih nadzirate posamezno, je odvisno od načina oddaje podatkov pri naročilu z ustvarjanjem uporabniškega računa ali naročilu kot gost. Svoje pravice lahko kadarkoli uveljavljate na preko vašega uporabniškega profila, da nam pišete po navadni pošti na zgoraj navedeni naslov ali na e-naslov martis@siol.net. Da bomo vedeli, da pravice uresničujemo pravi osebi, vas bomo ob tem zaprosili za identifikacijo oz. podatek, s katerim vas bomo lahko enolično identificirali. Katere pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov je mogoče uveljavljati, je odvisno od tega, v kakšnem stiku ste z nami. O svojih pravicah si vedno lahko več preberete pri posameznih situacijah opisanih na tej spletni strani. Vedno lahko izberete, ali želite prejemati promocijska obvestila, telefonske klice ali klasično pošto od podjetja Martis d.o.o..

Katere podatke vsebuje spletno mesto?

PODJETJE

NAZIV PIŠKOTKA

NAMEN

TRAJANJE

Martis d.o.o.

language

Izbran jezikovni paket za spletno mesto

1 mesec

Martis d.o.o.

currency

Izbrana valuta spletnega mesta

14 dni

Martis d.o.o.

QSZDRAVA

Pogoji o piškotkih

1 mesec

Martis d.o.o.

OCSESSID

Identifikacija uporabnikove seje

Do konca seje

Google Analytics

_ga

Statistika ogledov strani

6 mesecev

Google Analytics

_gat

Statistika ogledov strani

1 dan

Google Analytics

_gid

Statistika ogledov strani

1 dan

Facebook Pixel

_fbp

Facebook

180 dni


Nastavitve piškotkov lahko spremenite tukaj.

Za več informacij se lahko obrnete na:

MARTIS d.o.o., Kidričeva ulica 12, 2342 RUŠE
GSM:+386 (0)40 848 075
Tel: +386 (0)2 662 1007
Fax: +386 (0)2 662 1008
Elektronska pošta: martis@siol.net