Trgovina
Vaša košarica

Odpravljanje dihalnih težav - respirator Solpipa

Odpravljanje dihalnih težav - respirator Solpipa-Usta in dihalne poti
Novo Vroče
Odpravljanje dihalnih težav - respirator Solpipa
 Solna pipa, na kratko Solpipa, je patentiran izdelek z medicinskim CE certifikatom. Ideja Solpipe izvira iz že dve stoletji znane speleo holo..
34.90€
Brez DDV: 31.87€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Pakiranje: 1 kom

 

Solna pipa, na kratko Solpipa, je patentiran izdelek z medicinskim CE certifikatom. Ideja Solpipe izvira iz že dve stoletji znane speleo holoterapije. Z dihanjem skozi Solpipo vdihavate zrak, ki teče preko 20 do 22 milijonov let starih solnih kristalov. Dobrodejni vpliv zraka, ki ga vdihnete skozi Solpipo doseže vsak mikroskopski delček vašega respiratornega sistema in pomaga pri preprečevanju in zdravljenju respiratornih težav, ki jih povzročajo:

- astma 
- alergije
- problemi s sinusi 
- infekcije dihalnih poti
- stalni kašelj in suho grlo,
- povišana telesna temperatura zaradi alergij
- težave z dihanjem
- kajenje


Uporaba Solpipe od 15 do 20 minut na dan vam lahko pomaga, da boste:

- lažje dihali
- prenehali kihati, kašljati in 'loviti sapo'
- poživljeni in revitalizirani
- ponoči dobro spali
- lažje iskašljevali sluz
- zmanjšali draženje v dihalnih poteh
- izboljšali splošno počutje
- preventivno skrbeli za zdravje vaših pljuč in dihalnih poti.

Originalna in patentirana solna pipa ali na kratko Solpipa je popolnima naravni izdelek za zmanjšanje ali odpravljanje dihalnih težav. V prodaji sta dva izdelka: originalna solna pipa je bila oblikovana za odrasle, ker pa so težavam dihalnih poti še bolj izpostavljeni otroci, so izdelali še t.i. Slon Solpipo, z enako količino soli in delovanjem, a otrokom prijetnejšo embalažo. Solpipa je bila razvita na Madžarskem. V pipi se med keramičnima filtroma nahaja 50-60 gramov izbranih halitskih mineralov soli iz madžarskih jam, starih preko 20 milijonov let.

 

Ergonomsko oblikovana pipa je enostavna in priročna za  uporabo. Prvotno je bila namenjena za lajšanje dihalnih težav, ob njeni uporabi pa so mnogi ugotovili vsesplošno izboljšanje počutja. Detoksične lastnosti slanega zraka namreč očistijo dihalne poti in posledično izboljšajo absorpcijo kisika. Izboljšano počutje lahko dosežemo že z vsakodnevnim 15-minutnim dihanjem skozi solno pipo.

 

Zrak, ki ga vdihnete skozi solno pipo, občutite podobno, kot poln vdih svežega zraka na morski obali. Solni mikro delci prodrejo globoko v pljuča in na svoji poti normalizirajo sluzenje bronhijev. Solni delci prav tako uničujejo mikrobe, ki lahko povzročijo vnetje pljučnih tkiv.

 

Količina vdihane soli komaj preseže mikrogram, zato ob svojih pozitvnih učinkih na dihalne poti nima negativnih učinkov na krvni tlak. Zato lahko Solpipo uporabljamo kot naravno dopolnilno zdravilo, ki je popolnona brez stranskih neželjenih učinkov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje