Trgovina
Vaša košarica

Alkalizirajte ali umrite - 7. izdaja

Alkalizirajte ali umrite - 7. izdaja-Knjigarna
Novo
Alkalizirajte ali umrite - 7. izdaja
 Alkalizirajte ali umrite. Naslov vsekakor zveni zelo dramatično. Vendar ni. Prav biokemijski procesi so osnova za vsa spoznanja, ki sem jih p..
16.35€
Brez DDV: 15.58€
 • Zaloga: Na zalogi
 • Pakiranje: 1 kom

 

Alkalizirajte ali umrite. Naslov vsekakor zveni zelo dramatično. Vendar ni. Prav biokemijski procesi so osnova za vsa spoznanja, ki sem jih pridobil iz različnih načinov zdravljenja bolezni in ki resnično ponazarjajo, kaj zdravje pravzaprav je. 

Svet se sooča z največjo zdravstveno krizo v naši zgodovini. Sodobne doktrine medicine so nas uničile. Vse bolezni iz preteklosti, ki smo jih tako skrbno nadzorovali in za katere smo prepričani, da smo jih izkoreninili, se znova pojavljajo v vedno nevarnejših oblikah, saj sintetična zdravila niso več učinkovita.

Zato izdelujemo vedno močnejše pripravke, ki pa naše zdravje le še dodatno slabijo. Prizadevni, a v svojem početju jalovi raziskovalci spreminjajo cele generacije živali in iščejo odgovore v nenaravnih učinkovinah. Medtem pa nas kronično nekakovosten življenjski slog peha v prezgodnji grob, na nagrobnike pa se vklesujejo imena novih bolezni. 

Kaj se je zgodilo z zdravo kmečko pametjo? Se je izgubila med stenami farmacevtskih velikanov, v katere se stekajo ogromne količine denarja? So jo pokopali zdravniki, ki zaupajo le umetnim farmacevtskim proizvodom? 
Pokazal vam bom preproste rešitve za  težave, povezane z boleznimi. Ugotovite, kaj predstavljajo kemijski, prehranjevalni, fizični, fiziološki in duhovni dejavniki  za vaš organizem v smislu kislinskobazičnega ravnovesja.  
(Iz predgovora)

V odmevnem naslovu knjige se skriva pomembno sporočilo, ki lahko koristi vsakomur. To sporočilo bo pomenilo revolucijo v skrbi za zdravje, temelji pa na enem samem načelu, ki se glasi – alkalizirajte svoje telo! Svet se sooča z največjo zdravstveno krizo v vsej svoji zgodovini. Dr. Baroody je z obsežnim raziskovalnim delom in s kliničnimi spoznanji pokazal, da so bolezenska  stanja neposredno povezana z zakisanostjo organizma. Umazan zrak, ki ga vdihujemo, ter s kemikalijami onesnaženi hrana in voda predstavljajo le del tega problema. Številni stresni dejavniki – fizični, čustveni, duševni in celo duhovni – v telesu povzročajo nastanek odpadnih kislin in rušijo kislinsko – bazično ravnovesje v našem telesu. 

S pomočjo nasvetov v knjigi boste lahko ugotovili, kakšno je kislinsko - bazično stanje vašega organizma in se odločili za ustrezen način ponovnega vzpostavljanja ravnovesja.  Vaše telo bo lahko zaživelo z novimi življenjskimi močmi. 

SPOZNAJTE: 

 • Natančno definicijo bazičnosti in kislosti. 
 • Zakaj v tkivih nastajajo odpadne kisline. 
 • Zakaj je solna kislina za vaše telo koristna, ostale kisline pa ne. 
 • Kakšne so potrebe žlez in organov po bazičnem okolju. 
 • Resnico o nalezljivih boleznih. 
 • Kako preprečiti bolezni, ki nastanejo zaradi zakisanosti telesa in pospešujejo staranje. 

NAUČITE SE: 

 • Izbirati živila, ki ustvarjajo bazičnost. 
 • S pomočjo 21 – dnevnega načrta pripravljati obroke, ki ustvarjajo bazičnost. 
 • Uporabljati prehranska dopolnila, s katerimi boste vzdrževali ustrezno kislinsko – bazično ravnovesje. 
 • Uživati nova superživila, ki ustvarjajo bazičnost. 
 • Preprečiti škodljive učinke stresa. 

Sprejmite načela bazičnega načina življenja in doživite prednost odličnega zdravja!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje