Trgovina
Vaša košarica

Odpravljanje dihalnih težav pri otrocih - respirator Slonpipa

Odpravljanje dihalnih težav pri otrocih - respirator Slonpipa-Usta in dihalne poti
Odpravljanje dihalnih težav pri otrocih - respirator Slonpipa-Usta in dihalne poti
Novo
Odpravljanje dihalnih težav pri otrocih - respirator Slonpipa-Usta in dihalne poti
Odpravljanje dihalnih težav pri otrocih - respirator Slonpipa-Usta in dihalne poti
Odpravljanje dihalnih težav pri otrocih - respirator Slonpipa
Solna pipa za otroke, na kratko Slonpipa, je patentiran izdelek z medicinskim CE certifikatom. Ideja Solpipe izvira iz že dve stoletji znane speleo..
34.90€
Brez DDV: 31.87€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Pakiranje: 1 kom

Solna pipa za otroke, na kratko Slonpipa, je patentiran izdelek z medicinskim CE certifikatom. Ideja Solpipe izvira iz že dve stoletji znane speleo holoterapije. Z dihanjem skozi Solpipo vdihavate zrak, ki teče preko 20 do 22 milijonov let starih solnih kristalov. Dobrodejni vpliv zraka, ki ga otrok vdihne skozi Slonpipo doseže vsak mikroskopski delček respiratornega sistema in pomaga pri preprečevanju in zdravljenju respiratornih težav, ki jih povzročajo:

- astma 
- alergije
- problemi s sinusi 
- infekcije dihalnih poti
- stalni kašelj in suho grlo,
- povišana telesna temperatura zaradi alergij
- težave z dihanjem


Uporaba Slonpipe od 15 do 20 minut na dan lahko pomaga, da bo otrok:

- lažje dihal
- prenehal kihati, kašljati in 'loviti sapo'
- poživljen in revitaliziran
- ponoči dobro spal
- lažje iskašljeval sluz
- zmanjšal draženje v dihalnih poteh
- izboljšal splošno počutje
- preventivno skrbel za zdravje pljuč in dihalnih poti.

Originalna in patentirana solna pipa ali na kratko Slonpipa je popolnima naravni izdelek za zmanjšanje ali odpravljanje dihalnih težav. V prodaji sta dva izdelka: originalna solna pipa je bila oblikovana za odrasle, ker pa so težavam dihalnih poti še bolj izpostavljeni otroci, so izdelali še t.i. Slon Solpipo, z enako količino soli in delovanjem, a otrokom prijetnejšo embalažo. Slonpipa je bila razvita na Madžarskem. V pipi se med keramičnima filtroma nahaja 50-60 gramov izbranih halitskih mineralov soli iz madžarskih jam, starih preko 20 milijonov let.

Ergonomsko oblikovana pipa je enostavna in priročna za  uporabo. Prvotno je bila namenjena za lajšanje dihalnih težav, ob njeni uporabi pa so mnogi ugotovili vsesplošno izboljšanje počutja. Detoksične lastnosti slanega zraka namreč očistijo dihalne poti in posledično izboljšajo absorpcijo kisika. Izboljšano počutje lahko dosežemo že z vsakodnevnim 15-minutnim dihanjem skozi solno pipo.

Zrak, ki ga vdihnete skozi solno pipo, občutite podobno, kot poln vdih svežega zraka na morski obali. Solni mikro delci prodrejo globoko v pljuča in na svoji poti normalizirajo sluzenje bronhijev. Solni delci prav tako uničujejo mikrobe, ki lahko povzročijo vnetje pljučnih tkiv.

Količina vdihane soli komaj preseže mikrogram, zato ob svojih pozitvnih učinkih na dihalne poti nima negativnih učinkov na krvni tlak. Zato lahko Solpipo uporabljamo kot naravno dopolnilno zdravilo, ki je popolnona brez stranskih neželjenih učinkov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje